Sök företag

Sök efter företag i vår nordiska databas. Här hittar du marknadsinformation om cirka 500 000 företag.

Enkel sökning (fritext)

Avancerad sökning (urval)

loading

Referenskunder på Largestcompanies

Att förse våra kunder med nya kunder är en av våra viktigaste uppgifter. Våra kunder är både stora och små och verkar i de flesta branscher. Många av dem anlitar oss för att förse sin säljorganisation med underlag för prospektering. En del vill ha hjälp med att marknadsföra sig medan andra behöver hjälp med att tvätta sina register.

Nedan kan du ta del av vad några av våra nöjda kunder har att säga.

Är du kund och vill berätta om dina erfarenheter är du välkommen att kontakta Petra Johansson Måsén på telefon 08-566 229 24 eller via e-post petra.johanssonmasen@largestcompanies.se.

TaxiKurir Stockholm
taxikurir

TaxiKurir berättar om kvalitet och effekt

Vi på TaxiKurir genomför en rad aktiviteter med Largestcompanies som ger oss många konkreta leads att följa upp i vår marknadsbearbetning.

Att kommunicera med våra potentiella kunder direkt via e-postkampanjer är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att skapa leads till vår säljkår. En förutsättning för detta är att e-postadressernas håller bra kvalitet. Säljkårens uppföljningsarbete är enkelt eftersom de data som Largestcompanies tillhandahåller efter utskicken håller mycket god kvalitet och ger oss en effektivare kundbearbetning.

Samtliga marknadsaktiviteter som vi på TaxiKurir Stockholm genomför ska hålla hög kvalitet och ge goda resultat, det är därför vi väljer Largestcompanies som helhetsleverantör av våra e-postkampanjer.

Som marknadschef på TaxiKurir Stockholm kan jag verkligen rekommendera Largestcompanies som leverantör av e-postmarknadsföring.

Kenneth Holm, TaxiKurir i Stockholm AB

Torebrings Grossist
torebrings

Vi ökade försäljningen med 59 %

Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Largestcompanies.

Vid valet av Largestcompanies var det viktigt att företaget följer Swedmas riktlinjer för nyhetsbrev och e-postmarknadsföring. Detta har avsevärt ökat kvaliteten på vår e-postmarknadsföring med ökad goodwill som naturlig följd.

Vi har gjort ett antal e-postkampanjer med Largestcompanies. Resultatet är en stor ökning av kvalitativa besökare på vår hemsida och att försäljningen steg med 59 % en vecka i mars 2015. Vi kan varmt rekommendera Largestcompanies.

Niklas Torebring, Torebrings Grossist AB

Solberga Konfektyrfabrik
Solberga

Vi sänkte vår marknadsföringsbudget med 38 000 kr

Vi har testat ett antal leverantörer när det gäller e-postkampanjer och har nu valt att enbart arbeta med Largestcompanies. Kampanjerna som de hjälpt oss med har gett överlägset bäst resultat. Vi ser det klart och tydligt då vi sänkte vår marknadsföringsbudget med 38 000 kr och ökade omsättningen med 10 %.

Att Largestcompanies följer Swedmas regler och riktlinjer känns tryggt. Deras e-postadresser håller hög kvalitet vilket också är viktigt för oss. Dessutom är rapporterna tydliga och den informationen vi får efter utskicken är riktigt bra och värdefull. Largestcompanies är lösningsorienterade och ger alltid snabb och professionell service.

Tony Nilsson, Solberga Konfektyrfabrik AB